Skoči na glavno vsebino

Najprej se vam iskreno zahvaljujemo za razumevanje in podporo ob izrednih razmerah, s katerimi smo se soočili ob požaru na naši šoli. Tudi vaša pripravljenost, da otroke obdržite doma, sta nam omogočila, da smo hitro in učinkovito poskrbeli za varnost vseh vpletenih in pričeli s potrebnimi sanacijskimi deli. Veseli smo, da v ponedeljek, 10. 6. 2024, naša šola zopet odpira svoja vrata. Škoda, ki je nastala je precejšnja, nekateri prostori na predmetni stopnji zahtevajo temeljito obnovo. Učilnice razredne stopnje v požar niso bili udeležene, zato smo prostore prezračili in so po skupni oceni varne za uporabo. Učilnice na predmetni stopnji pa v celoti ostajajo zaprte. Prav tako ostaja zaprt zgornji vhod v šolo. Učence naprošamo, da v šolo vstopajo preko spodnjega in srednjega/glavnega vhoda v šolo. Za učence predmetne stopnje bo do nadaljnjega pouk organiziran v naslednjih učilnicah:

  • 5. a in 5.b – v telovadnici
  • 6.a – v učilnici 5.a
  • 6.b – v učilnici 5.b
  • 7.a – v računalniški učilnici
  • 7. b – v učilnici tehnike in tehnologije
  • 8. a – v gospodinjski učilnici
  • 8. b – v učilnici likovne umetnosti

Devetošolci imajo v teh dneh organizirane različne dneve dejavnosti in pripravo na valeto, zato naj dosledno upoštevajo navodila razrednikov. Dostop do omaric na predmetni stopnji je otežen, zato učence naprošamo, da od doma prinesejo svoje copate.

V teh dneh je odpadlo kar nekaj ocenjevanj , ki jih bodo učitelji skupaj z učenci opravili v naslednjih dneh. Kdaj natančno, vas bodo obvestili učitelji.

Pred ponovnim vstopom v šolo imamo še eno prošnjo. Prosimo vas, da se s svojim otrokom doma pogovorite o tem, da je del šole gradbišče (bo tako tudi označeno) in je zadrževanje tam nevarno in prepovedano. Naj učenci s svojim vedenjem ne otežujejo del in sanacije, ki bodo v delu šole potekala.

Verjamemo, da skupaj zmoremo tudi malce drugačen konec šolskega leta, kot smo si ga vsi skupaj želeli.

V veselju ponovnega odprtja šole vas prijazno pozdravljam,

Dina Pintarič,

ravnateljica

(Št. obiskov: 463, od tega 1 danes)
Dostopnost