Skoči na glavno vsebino

V tem šolskem letu so naši učenci aktivno tekmovali na področju matematike in zelo uspešno predstavljali našo šolo. Na šolskem tekmovanju, ki je potekalo 21. 3. 2024 je sodelovalo 36 učencev. Kar četrtina teh učencev je prejela priznanje Kenguru: Anže Frantar, Matej Bogdanič, Ajda Skukan Mlačnik, Gal Avbelj Valjavec, Andraž Komac, Elena Šmigić, Ana Mijušković, Jošt Jenko in Pia Meglič Zakrajšek.

Na REGIJSKO tekmovanje, ki je potekalo 4. 4. 2024, se je uvrstilo pet učencev. Bronasto priznanje so prejeli: Anže Frantar, Ajda Skukan Mlačnik, Gal Avbelj Valjavec in Jošt Jenko.

Le dobra dva tedna kasneje, 20. 4. 2024, sta se dva predstavnika naše šole udeležila tudi DRŽAVNEGA tekmovanja na OŠ Antona Linharta v Radovljici. Odličen uspeh je dosegel Jošt Jenko pod mentorstvom učitelja Gala Šavsa s 161. mestom od skupno 235 učencev. Prejel je srebrno priznanje. Vrhunski uspeh pa je dosegla Ajda Skukan Mlačnik pod mentorstvom Andrejke Kramar. Uvrstila se je namreč na 5. mesto od 237 učencev. Prejela je ZLATO priznanje.

Vsem sodelujočim čestitamo in jim želimo še veliko nadaljnjih uspehov.

aktiv matematike in fizike

(Št. obiskov: 149, od tega 1 danes)
Dostopnost